O nas

Naš izziv je najti rešitev.

Smo ekipa strokovnjakov s strokovnimi znanji s pravnega področja (pravo varstva osebnih podatkov (GDPR), delovno pravo, pravo telekomunikacij, IT pravo …), upravljanja kadrov, telekomunikacij in IT-ja, ki razumemo in sprejemamo tehnološke spremembe ter iščemo rešitve za vaša vprašanja. Verjamemo v moč in učinkovitost združevanja različnih znanj, saj to zagotavlja širši pogled na izzive s katerimi se srečujemo, kar našim poslovnim partnerjem prinaša večjo dodano vrednost in hitrejšo ter kvalitetno rešitev izziva na katerega naletijo.

Vse naše poslovne partnerje obravnavamo individualno glede na izziv, ki ga imajo, saj verjamemo, da vsak izziv zahteva individualen pristop in inovativno rešitev.

Jaka Uršič

Področje dela: Svetovanje na področju prava varstva osebnih podatkov in informacijske varnosti v podjetjih. Izvedba prilagoditev poslovanja podjetja na Uredbo GDPR in delovno pravo.

O meni: Vedno sem iskal nove izzive in ne začrtane poti ter se od vedno navduševal nad razvojem novih tehnologij. Razvoj tehnologije spremljam z navdušenjem in sprejemam z odprtimi rokami prav tako z zanimanjem spremljam razvoj prava in njegovo povezovanje s tehnologijo.

Veliko sem razmišljal, kako bi navedeni področji združil in našel področje varstva osebnih podatkov ter področje informacijske varnosti. Zanimivo se je ukvarjati z vprašanji iz področja varstva osebnih podatkov, možnostmi njihove obdelave in možnostjo uporabe novih tehnologij ob upoštevanju zakonodaje in pravil na področju varstva osebnih podatkov. Prav tako uporaba novih tehnologij postavlja zanimive pravne izzive z vidika varstva informacij v podjetju, s katerimi se z veseljem soočim.

Z namenom povezovanja navedenih področij sem po zaključku magistrskega študija na pravni fakulteti Univerze v Ljubljani opravil tudi usposabljanje za vodilnega presojevalca sistema upravljanja informacijske varnosti ISO/IEC 27001.